Kate Moss skal vitne i Heard/Depp-rettssaken

Supermodell Kate Moss skal vitne i rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp onsdag denne uken, skriver People Magazine.

Moss var tidligere kjæreste med Johnny Depp, før han giftet seg med den franske artisten og modellen Vanessa Paradis.

Det ble slutt mellom Moss og Depp i 1997 etter at det daværende paret hadde datet i fire år. De to viste seg deretter kort i Cannes filmfestival i 1998.

Modellen skal være innkalt som vitne fordi Amber Heard har fortalt retten om en episode der hun var voldelig mot Depp, angivelig av frykt for at han kunne risikere å dytte Heards søster Whitney Henriquez ned noen trapper.

I en opphetet situasjon skal det ifølge Heard ha oppstått en situasjon mellom Depp og Henriquez der Heard hevder at tankene ble ledet mot «et rykte» hun hadde hørt om Kate Moss og Johnny Depp.

Ifølge offentlige rapporter skal Moss og Depp ha blitt observert ropende til hverandre offentlig, skriver People Magazine. Høsten 1994 ble han arrestert i New York for å forstyrrelser på et hotell. Politiet fant da Depp beruset, mens Moss skal ha vært uskadet, ifølge myndighetene.

Moss uttalte i et Vanity Fair-intervju i 2012 at hun gråt over skuespilleren i årevis etter at forholdet var over.

– Det er ingen som virkelig har vært i stand til å ta vare på meg. Johnny gjorde det for en tid. Jeg trodde på det han sa. Som hvis jeg sa: «Hva skal jeg gjøre?», så fortalte han meg det. Og det var det jeg savnet da det ble slutt. Jeg mistet virkelig målestokken på noen jeg kunne stole på, sa Moss i intervjuet.