Lilli Bendriss:Ta til legevakten

I dag fyller TV-profil Lilli Bendriss 76 år og skal ha en stor feiring sammen med vennene sine. Nå kan imidlertid 76-åringen avsløre overfor Dagbladet at hun bare dagen før ble fraktet til legevakten med ambulanse.

– Jeg fikk plutselig voldsomme magesmerter, som var så sterke at jeg måtte legge meg rett ut, forteller Bendriss, og legger til at hun tror hun må ha spist noe hun reagerte på.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.11.2014 VANSKELIGE FØLELSER: Søndag er det premiere på «Åndenes Makt», og sesongstarten innebærer blant annet dramatikk for klarsynte Lilli Bendriss. Video: TVNorge

– Sterk smertereaksjon
– Jeg fikk en veldig sterk smertereaksjon og litt pusteproblemer, og da ble de rundt meg nervøse, så de bestilte ambulanse og fikk meg på legevakta, forteller TV-profilen videre.

– Alle prøver var bra, og jeg kan opplyse mine TV-seere om at hjertet, lunger, mage, og alt – det er ikke noe galt, fortsetter Bendriss.

Da TV-profilen lå i ambulansen innrømmer hun at hun kjente på at det var dagen før bursdagen og at det føltes «idiotisk» at det skulle bli såpass dramatisk. Det var først og fremst de rundt henne som var nervøse, ifølge Bendriss.